Måndag!

Jaha då va helgen slut igen, tycker att helgen bara flugit förbi, vilket nästan varje helg gör nu för tiden!!
Äre så att de känns som att tiden går fortare o fortare ju äldre man blir? man kan ju tro de iaf!
De gäller att ta vara på varje dag!

Just nu sitter ja o kollar på "how i met your mother" älska de ! =)
Fick nyss se en bild på lillsyrran som piercat sej, personligen gillar ja inte piercingar, men har iaf en i naveln.. Jag är nog mer en tatueringsmänniska, vilket är välsigt beroende framkallande..
När jag gjorde min första vid 16-års ålder så hade ja bestämt mej för att ja skulle ha max tre stycken nånsin, men nu sitter jag här 20 år med 12 stycken, helt otroligt.. Men har även en känsla av att de inte kommer vara slutsiffran när ja är gammal o ligger på dödsbädden.. Nej nej, har nog redan planer på en ny. ;)

Lillsyrran kom i helgen, hon stannade från lördag till söndag, mys på de... VI kollade på film, slappade, skrattade och pratade om mkt konstiga saker... hahahahha
på söndagen åt vi en kanon frukost, de va så gott, fanns lite av allt möjligt, tex, räksallad, kycklingröra, räska baguetter, gurka, ont, skina, sallad, ost och skina, ja allt ni kan tänka er.. elr ja nästan! hehe

Skjutsade hem henne till kumla vid 8 på kvällen... Efter de så åkte ja o 'lsklingen hem och mös =) Underbart!!

Nu börja seinfeld, så nu måste ja panikbyta kanal. De är ju så himla tråkigt!! så gammalt även, som tex, alla älskar raymond.. ja kan inte fatta varför dom fortfarande sänder de..... Vi har ju fått en massa nyare, bättre och modernare program!!!

HItta nåt eoande att göra nu då... se hur de går.. haha hade !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0