Ny vecka!

Nu är de måndag igen!! (Va de inte nyss de?) Känns som att tiden bara flyger iväg.. hinner ju inte riktigt med ju!!
Ska iaf jobba kväll idag! Några av oss ska göra de, egentligen så e de förmiddag på schemat, men de börjar ju lite nytt folk idag så vi ska hjälpa alla newbies ikväll... Kul med nytt folk... Ingen aning om vad de e för några! haha

Helgen har varit hel lugn.. Lillasyster har varit här :P Trevlans de..
Snart äre dags för älsklingens 25 årskalas... Då blir de storfest här hemma.. rock på övervåningen och discosunk i källaren.. Kommer bli hur kul som helst.. 25 liter bjudsprit oxå, men ni måste ta med eget groggvirke :P Haha så känner ni mej elr david så är ni välkomna :P
Helgen efter de så drar vi iväg på en liten skidresa över helgen.. Med ett par av mina jobbakompisar.. Tror david oxå skulle med om han inte kommer senare på kvällen o bara festar, skidor är inte riktigt hans grej!

Elin ligger fortfarabde och sover i min säng, hon ska stanna här över dagen sen åka med pappa hem från jobbet!! Alltid kul när hon är här.. men ska bli skönt att slippa trängas tre pers i sängen :P iofs sov hon i soffan inatt men men..






Nu börjar ja få nog av denna hemska kyla som är totalt omänsklig. hahahha Sa inte klimatfolket någe om att vi aldrig mer kommer få så kalla vintrar?? Vilken ploj, antagligen vill dom bara tjäna pengar! Ajja!


Nu ska ja in i dischen, sen gör mig iordning... Åker till jobbet vid halv 12!




Vill tillbaka till denna värme!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0